Fizikalna terapija i rehabilitacija

Naša vizija

Fiziomax je vodeća ordinacija za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju u Novom Zagrebu. Uspješno se brinemo o zdravlju naših klijenata od 2013. godine nudeći i provodeći proaktivne i kvalitetne usluge fizikalne terapije u ugodnom i sigurnom okruženju. Naš proaktivni pristup razvoju najboljih poslovnih praksi i promicanje učinkovitih metoda liječenja pomoći će nam da to postignemo.

Naša filozofija

Fiziomax se zalaže za pružanje visokokvalitetnih usluga fizikalne terapije u ugodnom ambijentu i uz kvalitetne stručnjake fizioterapeute.

Naš fokus je na kontinuiranom obrazovanju naših fizikalnih terapeuta koje im omogućuje razumijevanje i primjenu najmodernijih tretmana i tehnika rehabilitacije dostupnih za sve vrste ozljeda i stanja.

Naša misija

Predani smo kao primarni zdravstveni radnici kako bismo pomogli našim klijentima da nastave cjeloživotno bavljenje zdravljem, kondicijom i dobrobiti.

Visoka kvaliteta

Pristupamo liječenju usmjerenom ka cilju. Mi ćemo vam pomoći da te ciljeve i postignete.

Briga o pacijentima

Pružit ćemo vam praktični tretman u ordinaciji, ali vas i educirati kako da kod kuće radite određene vježbe, a sve u svrhu da postanete aktivni sudionik vašeg oporavka i budućeg tjelesnog zdravlja.

Profesionalne usluge

Naši fizioterapeuti imaju kliničkog iskustva i zajedničku strast u pomaganju našoj zajednici da ostane aktivna.

fizikalna terapija i rehabilitacija

Naš terapeut

laser

Ivana Majtanić

Prvostupnik fizioterapije

Uz završenu Školu za medicinske sestre i diplome Visoke zdravstvene škole, smjer Viši fizioterapeut, završila je edukacije: kozmetičko-medicinske masaže, Medi tapinga, trigger točke i PIR radionicu. Nakon dugogodišnjeg rada kao fizioterapeut u jednoj poliklinici, otvara svoju privatnu ordinaciju fizikalne terapije i rehabilitacije - Fiziomax u Novom Zagrebu.